Var detta årets varmaste dag?

Vad ska man säga, man kom ut i morse redo att äta frukost och på trötta ben hasade man sig framåt. Och så kändes som om man hade fått solen kastad i ansiktet och vinden var som bort blåst.

Vad som skulle vara en skön snickar dag blev istället en mycket varm dag på marken med att plocka ogräs. Inte för att det var ett jobb som inte behövde göras, men mina planer hade ju faktiskt varit att bygga klart ute buren för alla degusarna.

Lucifer och Ufo, som är så glada för att deras kärleksannons gick hem, och dom ligger troligtvis just nu i sin hängmatta med sin nya burkamrat. Vi var ju och köpte två stycken degu honor i fredags och dom har nu efter att dom lärt känna den nya buren och det nya umgänget fått flytta ihop med pojkarna. Lucifer, som är vår blåa degus, fick tyvärr inte sin blå hona men han är lika glad för det för han och hans Bella har redan blivit vänner ;)och dom ser ut att komma riktigt bra överrens . Ufo, som nu mera bor med Ashi, hade lite problem den första tiden, men även dom kommer överrens mycket bra nu.

Selma som blir större och större, har problem med att komma in genom kattluckan, så det ser roligt ut varje gång hon ska gå in i ladan, för hon får trixa och ha sig för att komma in, och det gör det inte lättare när man har en leksugen valp springande emot sig.

Maiha och andra sidan verkar vara ganska klar med sin första löpning och hon blir mer och mer gosig av sig, hon har under en liten tid inte rikitgt varit sig själv, vilket säkerligen beror på allt som hänt med hennes kropp de senaste veckorna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback