Fågeldöden

"-Fler frågor än svar!
Med Början år 2000 har mängder av sjuka eller döda fåglar påträffats i Svenska fågelkolonier. Många fynd har gjorts i Blekinge skärgård, men liknande iaktagelser har gjorts längs andra delar av östersjökusten och i en del större insjöar. Sammanlagt kan det röra sig om så mycket som tiotusen fåglar per år, huvudsakligen  trutar men också måsar, änder, gäss, vadar m.m. Alldeles intill kolonier där antalet trutar på kort tid halverats kan man dock finna helt opåverkade fågelskär.
De drabbade fåglarna visar tecken på nervskador såsom kramp och förlamning, och efter en tids sjukdom dör de av svält och uttorkning. Miljögifter har nämnts som en tänkbar förklarning till Fågeldöden, men ingenting har framkommit som stöder den hypotesen. I alla fall så har fåglarna dött av en bakteriesjukdom kallad Botulism; i andra fall kan det vara frågan om ett virus."

Kommentarer
Postat av: Miss Dramaqueen

Fyfan att de ska behöva dö sådär!

2009-07-18 @ 18:03:37
URL: http://itisart.blogg.se/lisa
Postat av: lars-åke johnsson

Ang fågeldöd i Blekinge, fisk som flyr Östersjökusten, fisk som är angripen av mystisk svamp, så bör man se denna film och speciellt studera satellitbilderna i slutet av filmen.



Detta kan verka chockerande och kanske en smula overkligt för den oinvigde om vad som sker och skett under en del år nu, men detta bör tas på största möjliga allvar och bör stoppas så snart det går.



Filmen finns i 3 delar, här är länken till Del 2 på Youtube:



http://www.youtube.com/watch?v=RZPsLkKOi8w



Filmerna finns också att ladda ner i högre kvalitet för Tv här:



http://thepiratebay.se/search/ditt%20livs%20viktigaste%20information/0/99/0



Dom är fria att sprida för informationssyfte

2012-05-08 @ 18:29:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback