Vem är Vicmiks?

Två unga människor i en ganska underlig värld utan leksaker och snuttefilt!

Här är vårt liv och våra intresse i en snabb presentation.

Apparat dykning är något som Victor är ganska ny med, Mikaela tog sitt Open Water certifikat 2004 och har sedan dess utbildat sig till Rescue diver och ska inom kort gå Dive master kursen när tillfälle ges. Victor har änsålänge bara tagit Open Water Cert. vilket gjordes i Januari 2009. Men båda två har fridykt i många år, och det är just detta som båda två tycker är roligast.

Fotografera är något som båda två gör aktivt både under och över vattenytan. Eftersom fotograferingen oftas sker i naturen är detta något som helt automatiskt blev ett stort intresse och inriktning. Vi är mycket involverade i miljö juridiken och båda två läser just nu en 4 Hp kurs på distans under ledning av Gävle Universitet. Detta är något som båda två drömmer om att jobba med i framtiden.

Vi har valt att bo sätta oss i ett stort hus på landet tillsammans med vår 8 månader(22 april 2009) gamla hund Maiha som är energin i våra liv. vi har även två degusar  som heter Ufo och Lucifer som är så goda att titta på att man ibland bara kan stå där och skratta åt deras busande, men man ska aldrig störa när dem solar. Vi har även två katter, Salmiak och Selma som bor ute i vår lada, vilket gör att de är "ute" katter året om.

Vad gör vi då om dagarna.?
Jo vi är ganska lyckligt lottade då vi har pool, så att vi alltid kan träna fridykning när vi vill, samt att vi har enormt fina skogs stigar som gör att man egentligen vill springa hela tiden. Vi har ett stort trädgårds land där vi odlar vad man kan tänkas att behöva, Morötter, Rädisor, potatis etc. vi håller även på att inreda hönshuset vilket tar sin lilla tid.

Vi tränar löpning tre dagar i veckan, och varvar detta med olika sorters landpass. Bland annat koldioxidstolerans (vilket är en typ av andningsträning för att utöka mängd syre du kan ta upp i lungorna per andetag), Intervaller och styrketräning. Så fort sommarperidoden infaller hade vi tänkt att starta upp simträningen igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback