Blommor, magont och latmissbruk

En hemsk vecka börjar lida mot sitt slut, nu är det snart dags för en (förhoppningsvis) roligare helg. Vi har tyvärr fått skippa träning denna vecka, förutom i måndags då vi lyckades kämpa oss igenom 5 kilometers rundan runt grannarna. Vilket inte alltid är så lätt med magont och en hund runt magen.
Latmissbrukare står det nu mera i våra pannor, då det är ungefär vad vi har gjort denna veckan, Båda två har haft ont i magen men ändå lyckats jobba igenom dags uppgifterna. Idag städade vi hela huset, det tog i och försig hela dagen med det vart det värt, nu kan vi tillochmed ta hit besök, vilket alltid är trevligt.
Blommor har det såts och mera ska inhandlas imorgon fredag, vilket kommer att bli urkul.
Nu är det bara en lång natt som väntar med lite sömn och mycket vatten, då jag faktiskt har haft problem med att sova under några dagar. Men vi får hoppas att vi snart mår bättre,så att vi snart kan träna och  Poolen börjar ju bli lite varmare, den är uppe i hela 7 grader nu (vilket inom parantes inte är så varmt) och det stiger snabbt, så snart kan man med dräkt på träna lite där med.

Selma är fortfarande borta och vi antar att räven har varit här och skrämt henne, då vi en natt glömde stänga dörren till ladan.

Hoppas allt är friska och fräscha och får en trevlig natt framför sig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback